FIA Past Paper — Day 09

18 questions from the FIA recruitment test (SI, ASI, Constable, LDC, UDC) conducted by Virtual University. Click Show Answer on any question to reveal the correct option.

📄 Real Past-Paper Questions
  1. Q1 Past Paper

    The First Question will be ask on the day of Judgement about?

    1. A Design and Templates
    2. B Imam Bibi
    3. C Srilanka
    4. D Namaz
    💡 Explanation:

    Correct answer: Namaz.

  2. Q2 Past Paper

    Ethics is a set of?

    1. A 28th August 1928
    2. B Michal W. H yong
    3. C Moral Standards
    4. D Murree
    💡 Explanation:

    Correct answer: Moral Standards.

  3. Q3 Past Paper

    Pakistan National Motto is?

    1. A Pakistan and Afghanistan
    2. B Ch Rehmat Ali in 1933
    3. C Unity, Faith, Discipline
    4. D Farz e Kifaya
    💡 Explanation:

    Correct answer: Unity, Faith, Discipline.

  4. Q4 Past Paper

    Touching of Black Stone is Known AS?

    1. A EID
    2. B Baluchistan
    3. C 2r
    4. D ISTELAM
    💡 Explanation:

    Correct answer: ISTELAM.

  5. Q5 Past Paper

    Which land is known as land of prophets?

    1. A Belief On Angles
    2. B Palestine
    3. C Imam Muhammad Bin Yazid
    4. D Hazrat Abdullah
    💡 Explanation:

    Correct answer: Palestine.

  6. Q6 Past Paper

    Tolipur Tourist spot is in?

    1. A Tokyo, Japan
    2. B Imam Bibi
    3. C Moral Standards
    4. D AJK
    💡 Explanation:

    Correct answer: AJK.

  7. Q7 Past Paper

    National Language of Ajk?

    1. A Little Tibet
    2. B Urdu
    3. C Volatile
    4. D Srilanka
    💡 Explanation:

    Correct answer: Urdu.

  8. Q8 Past Paper

    Ruins of Harrapa are located in?

    1. A Ketch, Baluchistan
    2. B London
    3. C Turkey/ Mosern Istanbul
    4. D Sahiwal
    💡 Explanation:

    Correct answer: Sahiwal.

  9. Q9 Past Paper

    Rehman Baba is National Poet of?

    1. A Agricultural Land Expansion
    2. B BUS Topology
    3. C Ceylon
    4. D Pashto
    💡 Explanation:

    Correct answer: Pashto.

  10. Q10 Past Paper

    Graphical Representation of Program is called?

    1. A Afghanistan
    2. B Flowchart
    3. C Agricultural Land Expansion
    4. D Motilal Nehru
    💡 Explanation:

    Correct answer: Flowchart.

  11. Q11 Past Paper

    Documents Print in by default mode as?

    1. A Mukti Bahini
    2. B Portrait
    3. C Sitarae Basalat
    4. D USA
    💡 Explanation:

    Correct answer: Portrait.

  12. Q12 Past Paper

    Power Point Contains?

    1. A 510.1 million km
    2. B Cotton
    3. C Design and Templates
    4. D Turkey
    💡 Explanation:

    Correct answer: Design and Templates.

  13. Q13 Past Paper

    Editing Text done Efficiently in?

    1. A Spreadsheet
    2. B Carl Ritter
    3. C 9.2 million km
    4. D Internet
    💡 Explanation:

    Correct answer: Spreadsheet.

  14. Q14 Past Paper

    Runner Up of PSL 5?

    1. A Sawat
    2. B Mazhar Uddin Shaheed
    3. C Lahore Qalander
    4. D Interpreter of Hadith
    💡 Explanation:

    Correct answer: Lahore Qalander.

  15. Q15 Past Paper

    Which Statement is wrong about ROM?

    1. A Volatile
    2. B 44.58 million km2
    3. C 10,000 km Square
    4. D Life after Here
    💡 Explanation:

    Correct answer: Volatile.

  16. Q16 Past Paper

    National Animal of Pakistan is?

    1. A Markhor
    2. B An Abstract Noun
    3. C India and Pakistan
    4. D 96 Seats
    💡 Explanation:

    Correct answer: Markhor.

  17. Q17 Past Paper

    Software Available at Free of Cost is known as?

    1. A Burma
    2. B Farz e Kifaya
    3. C Freeware
    4. D Thar
    💡 Explanation:

    Correct answer: Freeware.

  18. Q18 Past Paper

    Senate of Pakistan has?

    1. A Flowchart
    2. B Farz e Kifaya
    3. C 96 Seats
    4. D The Urals
    💡 Explanation:

    Correct answer: 96 Seats.