FIA Past Paper — Day 10

20 questions from the FIA recruitment test (SI, ASI, Constable, LDC, UDC) conducted by Virtual University. Click Show Answer on any question to reveal the correct option.

📄 Real Past-Paper Questions
  1. Q1 Past Paper

    ALUMINIUM Composition in Earth?

    1. A 59.6%
    2. B 61%
    3. C 8.23%
    4. D 3.95%
    💡 Explanation:

    Correct answer: 8.23%.

  2. Q2 Past Paper

    Pakistan have Won the World in 2020 in which of the Following Sport?

    1. A Register
    2. B the Feet
    3. C Lahore Qalander
    4. D Kabbadi
    💡 Explanation:

    Correct answer: Kabbadi.

  3. Q3 Past Paper

    CNN stands for?

    1. A Operating System
    2. B Non Align Movement
    3. C Cable News Network
    4. D Control Unit
    💡 Explanation:

    Correct answer: Cable News Network.

  4. Q4 Past Paper

    The Article 6 in the Constitution of Pakistan is related to?

    1. A 7 Sept 1931
    2. B Markhor
    3. C High Treason Case
    4. D Mekong River
    💡 Explanation:

    Correct answer: High Treason Case.

  5. Q5 Past Paper

    Which Country has most Time Zones?

    1. A 44.58 million km2
    2. B France
    3. C January 2016
    4. D Lahore Qalander
    💡 Explanation:

    Correct answer: France.

  6. Q6 Past Paper

    Synonym of Fatal?

    1. A Hard/TOUGH
    2. B Uproar/Outcry/Anger
    3. C Black Magic
    4. D Deadly
    💡 Explanation:

    Correct answer: Deadly.

  7. Q7 Past Paper

    Synonym of Peace?

    1. A Fearless/Determined
    2. B Calmness/Silence/Quiet
    3. C Tiredness
    4. D Commonplace
    💡 Explanation:

    Correct answer: Calmness/Silence/Quiet.

  8. Q8 Past Paper

    Synonym of Difficult?

    1. A Extremist
    2. B Idol
    3. C Hard/TOUGH
    4. D Decrease /Reduce
    💡 Explanation:

    Correct answer: Hard/TOUGH.

  9. Q9 Past Paper

    Antonym of Unique?

    1. A Minor
    2. B Expand
    3. C Confident
    4. D Common/Ordinary
    💡 Explanation:

    Correct answer: Common/Ordinary.

  10. Q10 Past Paper

    Antonym of Compress?

    1. A Expand
    2. B Expose/Neglect
    3. C Predictable
    4. D Modesty
    💡 Explanation:

    Correct answer: Expand.

  11. Q11 Past Paper

    Antonym of Shyness?

    1. A Modesty
    2. B Expose/Neglect
    3. C Confident
    4. D Disorder
    💡 Explanation:

    Correct answer: Confident.

  12. Q12 Past Paper

    Antonym of Order?

    1. A Confident
    2. B Disorder
    3. C Expand
    4. D Predictable
    💡 Explanation:

    Correct answer: Disorder.

  13. Q13 Past Paper

    Antonym of Protect?

    1. A Expose/Neglect
    2. B Confident
    3. C Care/Polite
    4. D Minor
    💡 Explanation:

    Correct answer: Expose/Neglect.

  14. Q14 Past Paper

    Antonym of Significant?

    1. A Modesty
    2. B Care/Polite
    3. C Minor
    4. D Predictable
    💡 Explanation:

    Correct answer: Minor.

  15. Q15 Past Paper

    GT Road Stands for?

    1. A General Post Office
    2. B Very Important Person
    3. C Internet Protocol
    4. D Grand Trunk
    💡 Explanation:

    Correct answer: Grand Trunk.

  16. Q16 Past Paper

    LBW stands for?

    1. A Heavy Transport Vehicle
    2. B Transmission Control Protocol
    3. C Leg Before Wicket
    4. D Very Important Person
    💡 Explanation:

    Correct answer: Leg Before Wicket.

  17. Q17 Past Paper

    Allama Iqbal went to England in?

    1. A 1956
    2. B 1867
    3. C 1905
    4. D 1973
    💡 Explanation:

    Correct answer: 1905.

  18. Q18 Past Paper

    Greenwich is Located in?

    1. A The Brain
    2. B Sindh
    3. C Skopje
    4. D London
    💡 Explanation:

    Correct answer: London.

  19. Q19 Past Paper

    Gawadar Port is in which Province of PAKISTAN?

    1. A Caspian Sea
    2. B Ovum
    3. C Kabbadi
    4. D Baluchistan
    💡 Explanation:

    Correct answer: Baluchistan.

  20. Q20 Past Paper

    Secondary Memory is?

    1. A Peshawar
    2. B Lahore Qalander
    3. C External Memory
    4. D Uniform Resource Locator
    💡 Explanation:

    Correct answer: External Memory.